ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι αποστολές  των αγορών από το  papoutsomenosgatos.gr γίνονται  μέσω της ΕΛΤΑ courier στη διεύθυνση του πελάτη και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η μεταφορική.

*Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνό κατά την παραγγελία προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία

ΕΞΟΔΑ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν μεταφορικά για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος με αγορές άνω των 50€.  Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους των 50€, τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι της τάξεως των 3€ (+2.5 αντικαταβολή).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο (από 10.00-14.00) στα τηλέφωνα 6942244153 και 2384502206 και να μας αναφέρετε το περιστατικό.